Farr Péter - ADR Biztonsági tanácsadó és szakértő
|
info@adrszallito.hu
|
+36 30 219 7284
Ingyenes cégfelmérés

Bemutatkozás

Néhány mondatban rólam

Farr Péter vagyok, a biztonságos közlekedés és áruszállítás érdekében oktatással, illetve ADR tanácsadással segítem a cégeket és vállalkozásokat. A folyamatosan változó uniós és magyar jogszabályokhoz alkalmazkodva bátran kijelenthetem, hogy munkám mindig precíz és ügyfeleimhez igényeihez igazodva gyors!

Kerülje el az állandó büntetéseket és tudja biztonságba alkalmazottai épségét! Dolgozzunk együtt és felejtse el a veszélyes áruszállítással kapcsolatos bosszúságokat és hiányos dokumentumokat!

  • 10 év ellenőrzésben szerzett gyakorlat, folyamatos szakmai tudás fejlesztése.
  • A hét minden napján 0-24 órában elérhető vagyok telefonon és e-mailen!
  • ADR felszerelések, okmányok (lejárati idők), tehergépkocsik monitorozása.
  • Ingyenes felmérés telephelyen, valamint felszerelések és táblák beszerzése.

Veszélyességi osztálytól függetlenül, bármilyen típusú szállítmánnyal kapcsolatban állok rendelkezésére. Ez azt jelenti, hogy egészen az 1. osztálytól kezdve a 9. osztályig, legyen szó radioaktív, robbanó-anyag, ammónium-nitrát szállítmányról, nyugodtan rám bízhatja az az ADR-rel kapcsolatos teendőket, elkerülve az ezekkel az anyagokkal járó veszélyeket, baleseteket vagy mulasztással járó súlyos büntetéseket. Kötelező oktatásaimat igénybe véve biztonságban tudhatja dolgozói-munkatársai védelmét. Köszönhetően annak, hogy a hét minden napján 0-24 rendelkezésére állok, bármikor felkereshet kérdéseivel, akár menet közben is. Büszke vagyok precíz munkámra, melynek köszönhetően a szükséges dokumentumait mindig naprakészen tartom, figyelek a lejárati időkre, a felszereléseket és táblákat mindig ellenőrzöm és igény esetén a tehergépkocsikat monitorozom!