Farr Péter - ADR Biztonsági tanácsadó és szakértő
|
info@adrszallito.hu
|
+36 30 219 7284
Ingyenes cégfelmérés

Hasznos tanácsok

A csillagszóró a világ legegyszerűbb tűzijátéka. Hogyan lehetséges az, hogy különösebb veszélyek nélkül használhatjuk? Milyen óvintézkedéseket tehetünk?
Teljes cikk megtekintése
Az egészségügy és az ADR, avagy, mit keres egy veszélyes áru biztonsági tanácsadó a kórházban? Elsőre talán meglepő, és sokan fel is teszik a kérdést, feltehetjük a kérdést, hogy miért kell ADR tanácsadó egy kórházba!?
Teljes cikk megtekintése
Az alábbi írásommal emlékezzünk vissza egy kicsit az üzemanyag termékek árának növekedésénél kitört pánikra, az ezzel járó veszélyekre és figyelmetlenségekre ADR biztonsági szempontból.
Teljes cikk megtekintése
A veszélyes áru szállítási rendszerben a veszélyekre utaló jelölését bárcáknak hívjuk. Emellett vannak különböző jelölések, amelyek hasonlóak a bárcákhoz. Ezekkel a bárcákkal és jelölésekkel utalunk a veszély jellegére
Teljes cikk megtekintése
Az ADR 1.3 fejezete a veszélyes áruk szállításában az előírás szerinti feladatokat ellátó személyek részére időszakonkénti tanácsadói képzés elvégzését írja elő. Ezen képzés nélkül egyik munkatárs sem végezhet veszélyes áruval kapcsolatos feladatot. Mi történik akkor, ha az aktuális képzést követően, fél év múlva új munkatársat vesz fel egy cég, aki szintén veszélyes árukkal fog a későbbiekben dolgozni?
Teljes cikk megtekintése
Rossz minőségű ADR tábla, bárca egy hosszú út során könnyen leeshet, elkophat! Amellett, hogy jó eséllyel megbírságolják, a közlekedésben részt vevők életét is veszélyeztetheti! A minőség mellett arra is oda kell figyelni, hogy hova kerül az a bizonyos tábla!
Teljes cikk megtekintése
A Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás írja elő, hogy ADR biztonsági tanácsadót kell alkalmaznia minden olyan vállalkozásnak, amelyik veszélyes árut közúton fuvaroz, szállít vagy ahhoz kapcsolódó csomagolást, berakást, töltést vagy kirakást, egy szóval tevékenységet végez.
Teljes cikk megtekintése

Érdeklődik?

Vegye fel velem a kapcsolatot a hét bármely napján. Írjon vagy hívjon bizalommal!
info@adrszallito.hu+36 30 219 7284

Kapcsolatfelvétel