Farr Péter - ADR Biztonsági tanácsadó és szakértő
|
info@adrszallito.hu
|
+36 30 219 7284
Ingyenes cégfelmérés

Ne spóroljon az ADR tábla beszerzésén

Rossz minőségű ADR tábla, bárca egy hosszú út során könnyen leeshet, elkophat! Amellett, hogy jó eséllyel megbírságolják, a közlekedésben részt vevők életét is veszélyeztetheti! A minőség mellett arra is oda kell figyelni, hogy hova kerül az a bizonyos tábla!

A 156/2009 Kormányrendelet (ADR) 5-ös melléklet 30-as pontja szerint a „Helytelen bárcázás, jelölés vagy nagybárcázás, vagy a szükséges bárca, jelölés vagy nagybárca hiánya, illetve a jelölések, bárcák, nagybárcák olyan mértékben sérültek, ami a felismerhetőségüket befolyásolja.”, valamint a 34-es pontja szerint „A narancssárga táblák, nagybárcák, a bárcák mérete, alakja, színe, vagy a betűk, számok, jelképek mérete, formája nem felel meg az előírásoknak.” 300.000 Ft, illetve 100.000 Ft a bírságra számíthat az, aki nem veszi kellő komolysággal a táblákra és bárcákra vonatkozó előírásokat! A pénzbeli bírságokon túl súlyos felelőtlenség is, hiszen a jelölést megkövetelő veszélyes áruk egy-egy baleset során akár a közlekedésben részt vevőkre vagy a mentést végző szakemberek életére is veszélyes lehet!

Hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy milyen táblára/bárcára van szükségem? Honnan rendeljem? Pontosan hova rögzítsem? Válassza a biztos tudást és garanciát! Kerülje el a felesleges büntetéseket és fuvarozzon felelősséggel! Szolgáltatásommal minden kérdésére választ adok, ADR tanácsadói szerepemnél fogva segítek a megfelelő eszközök beszerzésénél, valamint a megfelelő helyre való rögzítésükkel sem kell majd a későbbiekben bajlódnia! Irány a kapcsolatfelvétel és kezdjük el a közös munkát még ma!

Mit érdemes rólam tudnia? Farr Péter vagyok, a biztonságos közlekedés és áruszállítás érdekében oktatással, illetve ADR tanácsadással segítem a cégeket és vállalkozásokat. A folyamatosan változó uniós és magyar jogszabályokhoz alkalmazkodva bátran kijelenthetem, hogy munkám mindig precíz és ügyfeleimhez igényeihez igazodva gyors!